Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο τύπου ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ (Ανοικτή Αλληλέγγυα Παρέμβαση)


Δελτίο τύπου
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
(Ανοικτή Αλληλέγγυα Παρέμβαση)

Από τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Κηπακίου και Δέλτα Καλαμπάκας, καθώς και από κατοίκους της περιοχής, πληροφορηθήκαμε πως προγραμματίζεται, για σήμερα 28-02-2014, η παράδοση σε κυκλοφορία του περιφερειακού δακτυλίου Τρικάλων παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε σχέση με τη μελέτη. Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι επισημαίνουν τον άμεσο κίνδυνο, που διατρέχουν από την εσπευσμένη παράδοση του ημιτελούς έργου οι διερχόμενοι μαθητές, αλλά και τη σοβαρή ηχητική όχληση, που θα δημιουργηθεί για το παρακείμενο σχολείο, δεδομένου ότι δεν έχουν τοποθετηθεί τα προβλεπόμενα ηχοπετάσματα.

Ως συνδυασμός «Οικολογική ΘεσσαλίαΑνοικτή Αλληλέγγυα Παρέμβαση», συμπαραστεκόμαστε και στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων και καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας να μη προβούν σ' αυτή τη βεβιασμένη ενέργεια, η οποία τίποτε άλλο δεν εξυπηρετεί, παρά μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων και την προσθήκη μιας ακόμη φωτογραφίας στο προεκλογικό άλμπουμ εγκαινίων του κυρίου Αγοραστού.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Πουτσιάκας θα παραβρεθεί σήμερα το απόγευμα στην περιοχή για να στηρίξει την προσπάθεια της επιτροπής αγώνα και των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου