Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Επίσκεψη σε κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Τρικκαίων

Επίσκεψη στην πάλε ποτέ κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Νίκος Πουτσιάκας, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον έως και πρόσφατα υπεύθυνο κ. Σιακαβάρα καθώς και με στελέχη του πρώην φορέα. 
Πριν από λίγες ημέρες η κοινωφελής επιχείρηση καταργήθηκε με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την υλοποίηση των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου. Είναι μια ακόμα ένδειξη της συρρίκνωσης και εν τέλει της κατάργησης του κοινωνικού κράτους. 
Ως Oικολογική Θεσσαλία διερωτώμαστε πως μετά από αυτή την εξέλιξη θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η υλοποίηση των εξελίξει προγραμμάτων καθώς οι συνέπειες αν αυτά διακοπούν για τους ωφελούμενους θα είναι οδυνηρές.
Θεωρούμε, τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης πως πρέπει άμεσα να επιλυθεί το ζήτημα που έχει ανακύψει και το οποίο προήλθε από την εφαρμογή μνημονιακών δεσμεύσεων που αφορούν το προσωπικό των ΟΤΑ. 
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ,  απαιτείται ένας ισχυρός μηχανισμός στην αυτοδιοίκηση για να είναι εφικτή και αποτελεσματική η υλοποίηση κοινωνικών και άλλων προγραμμάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου