Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Συνέντευξη τύπου έδωσε χτες ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Χαραμπίδης

Συνέντευξη τύπου έδωσε χτες στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων στην Καρδίτσα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την περιφερειακή κίνηση «Οικολογική Θεσσαλία - Ανοικτή Αλληλέγγυα Παρέμβαση», κ. Κώστας Χαραμπίδης . Η Οικολογική Θεσσαλία διεκδικεί την ψήφο των Θεσσαλών πολιτών στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, με επικεφαλής και υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Νίκο Πουτσιάκα, καταθέτοντας μια διαφορετική πρόταση. Μια πρόταση που καλεί τους συνειδητοποιημένους πολίτες που ασπάζονται τα οικολογικά ιδεώδη να συνδράμουν στον δρόμο της αειφόρου ανάπτυξης. Η "Οικολογική Θεσσαλία" πιστή στις θέσεις της εδώ και καιρό διεκδικεί ένα εναλλακτικό μοντέλο εργασίας και παραγωγής όπου ο ανθρώπινος παράγοντας θα λειτουργεί σε αγαστή συνεργασία με την φύση και το περιβάλλον του αφήνοντας σώα και ασφαλή την μοναδική κληρονομιά στα παιδιά μας.
Η Θεσσαλική γη αποτελεί πρώτης τάξεως υλικό για να πετύχουμε ήπιες μορφές ενέργειας, αγροτικής παραγωγής, και τουριστικών υποδομών έτσι ώστε να αναπροσανατολίσουμε το διαβρωμένο και αδιέξοδο μοντέλο "ανάπτυξης" που μας οδήγησε στην κοινωνική και οικονομική απαξίωση.
Η "Οικολογική Θεσσαλία" εγγυάται με την παρουσία της στο μελλοντικό Περιφερειακό συμβούλιο την εκπροσώπηση των φωνών που ζητάνε καλύτερες περιβαλλοντολογικές συνθήκες, ασφαλή προϊόντα, προσβασιμότητα, ανοχή στην διαφορετικότητα, ποιότητα ζωής στον αστικό ιστό αλλά και στην ύπαιθρο, συμμετοχικές διεργασίες στην λήψη αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου